Quantcast

Una absent María Teresa Campos abandona el plató de 'GH Revolution' abans d'hora

En el primer debat de 'GH revolution' s'inaugurava com a col·laboradora estrella María Teresa Campos, però es va quedar més en la teoria que en la pràctica. La presentadora de 'Que temps tan feliç' es mostrava poc participativa i seca davant els temes de la casa, arribant a contestar en alguns moments amb "no ho sé". Per si això fos poc, Mª Teresa Campos, va abandonar el programa abans de les dotze de la nit, segons va explicar Jordi González, la malaguenya havia de recollir un premi a la diputació de Màlaga i s'havia de llevar molt aviat.

< p> Pilar, l'aragonesa de la casa, resolia els seus dubtes davant el possible embaràs, es va sotmetre a un test d'embaràs, que va resultar ser negatiu, ho va celebrar amb molta il·lusió.

Dins de la casa l'ambient està molt caldejat. Nerea ha posat a gairebé tots els concursants en la seva contra davant la discussió amb Daniel, per agafar els seus penjadors sense el seu permís, Laura va respondre agafant la roba de Daniel.

Miguel, durant una innocent conversa en l'esmorzar amb els nous concursants de la casa, Daniel i José María, va deixar caure que la resta de participants havien vist la seva deliberació en el confessionari sobre els que opinaven que eren parella dins de la casa. Direcció no es va aturar, el que va suposar una sanció per a tot el grup, dos concursants de la casa aniran lligats durant tot el dia.

Els primers romanços apareixen, Carlota i José María estrenyen la seva relació, han dormit junts la primera nit, Carlota li explicava a Super, tenir por que aquest pogués estar tontejant amb altres noies de la casa. Mentrestant, Rubén, un dels més joves de la casa, ha confessat que li agradava Carlota. "És una noia molt directa".

Daniel pressionava a la Laura, la noia transsexual, perquè li expliqués el seu secret. Li donava a entendre que sabia que ella tenia un gran secret, que es va adonar quan ella es va notar tan seca amb ell. Laura es defensava dient que estava cansada i res més. "No et demanaré que m'expliquis res que no em vulguis explicar". Li deia Jose a la Laura. Això va ser molt criticat en plató per Suso qui li retreu a Jose, ser deshonest, per utilitzar informació de fora per entrar finalment a la casa.