Quantcast

Cristiano Ronaldo ja pensa en casament

L'astre del futbol portuguès, Cristiano Ronaldo, ja pensa en el seu casament amb la model Geòrgia Rodríguez. Així ho afirma el diari portuguès ' Correio da Manha '.

La notícia va saltar durant el partit de futbol que enfrontava a l'Sporting de Portugal contra el Tonedla. Allà, Giorgina es va deixar veure es amb un anell que simbolitza el compromís entre la model i el crac portuguès. La pedra està valorada en 265.000 euros i està composta d'un diamant de, almenys, 5 quirats, com afirmen des de l'revista 'Hello! ' (altres fonts apunten que es tracta d'una aliança de sis quirats i de més de mig milió d'euros).

s'estima que l'enllaç podria celebrar el proper any. Tenint en compte que el 2018 serà el Mundial de Rússia entre el 14 de juny i el 15 de juliol, s'assenyala que la data més indicada podria ser a l'agost.
Boda a la vista!