Quantcast

Els Pallars, 25 de setembre 2017: SORT RETIRA ELS VEHICLES ABANDONATS DE LA VIA PÚBLICA

L’Ajuntament de Sort ha iniciat la retirada de vehicles abandonats de la via pública. Un total de 31 vehicles han estat identificats per l’ajuntament com a abandonats, els cotxes mostraven evidents signes de deixadesa. Des de l’ajuntament s’ha iniciat els tràmits per retirar-los i donar més bona imatge al poble, ja que alguns dels vehicles estaven molt malmesos.

Els propietaris dels vehicles han rebut una notificació per part de l’ajuntament que els dóna el termini d’un mes per enretirar el vehicle. Durant les pròximes dues setmanes els vehicles es traslladaran en un descampat per deixar la via pública lliure.
En el cas que ningú reclami els vehicles l’ajuntament procedirà a dona’ls a la deixalleria o als bombers per poder fer pràctiques.

La retirada no s’havia dut a terme pel llarg procés que suposa fer tots els tràmits.

Quatre dels trenta-un vehicles ja han estat retirats pels mateixos propietaris.

Parlen al vídeo: AITOR SOTO, REGIDOR MEDI AMBIENT SORT