Quantcast

La Cerdanya: La consellera Borràs garanteix que l'1-O es votarà

La consellera de Governació Meritxell Borràs ha assegurat que l'1-O hi haurà urnes i els catalans podran votar. Ho ha dit durant l'acte de campanya que el Partit Demòcrata a Cerdanya (PDECat) ha organitzat aquest diumenge al Museu Cerdà de Puigcerdà. Borràs ha recordat que el govern de la Generalitat ha treballat intensament perquè el referèndum sigui una realitat i que ara són els ciutadans els que hauran de respondre a la crida el proper diumenge.

La consellera ha posat en valor el compromís dels més de 700 alcaldes que han donat suport al referèndum, alguns dels quals ja han estat citats a declarar d'avant la fiscalia, com el batlle de Puigcerdà, Albert Piñeira i el de Bellver de Cerdanya, Xavier Porta.

A l'acte també hi ha assitit David Bonvehí, coordinador de PdeCat i diputat al Parlament.

Parlen al vídeo: MERITXELL BORRÀS, CONSELLERA GOVERNACIÓ GENERALITAT – ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ