Quantcast

La Cerdanya: Estelada de rècord a Llívia

Més de 200 voluntaris han participat a la Gran Encesa de Cerdanya, que s'ha celebrat aquest dissabte al camp de futbol de Llívia. Després de col·locar el dia abans les 81.000 espelmes, a les vuit del vespre els veïns i visitants de totes les edats han començat a encendre-les amb l'objectiu de batre un rècord Guinness: fer l'estelada d'espelmes més gran de la història. I, després de més de dues hores, ho han aconseguit. Aquesta es la imatge que es podia veure des de l'aire: una estelada il·luminada de 45 metres d'ample per 72 de llargada. El mosaic també ha inclòs un SÍ de grans dimensions.

Un cop s'han encès totes les espelmes, molts han volgut immortalitzar el moment o compartir-ho a les xarxes socials. Després els assistents s'han aplegat al voltant del mosaic per cantar l'himne de Catalunya.