Quantcast

Renfe ven 25.000 bitllets de l'AVE a 25 euros en menys de dues hores

Milers de persones han aprofitat aquesta nit per fer-se amb un dels 25.339 bitllets d'AVE que Renfe ha venut a 25 euros, com a part de la celebració dels 25 anys de l'arribada de l'alta velocitat a Espanya. L'oferta ha començat a les 00.00 hores ia la 1.45 els bitllets ja estaven esgotats.

El nombre de consultes de viatge en 'renfe.com' ha superat els 3,9 milions, el que ha provocat que el sistema de compres s'hagi alentit al web. L'empresa "lamenta les molèsties que això hagi pogut ocasionar als seus clients i continua analitzant el protocol de mesures per a un millor rendiment del seu sistema de venda", segons afirma en el seu comunicat.

Els clients que hagin comprat els bitllets podran viatjar entre l'1 d'octubre i el 30 de novembre.

Esgotada la nova tanda de bitllets promocionals a 25 & euro; després d'arribar als 25.339 bitllets. Gràcies i bon viatge. # 25AniversarioAVE pic.twitter.com/ 0rwTOtfXvP

& mdash; Renfe (@Renfe) 24 setembre 2017