Quantcast

Carisma vol incidir en què la societat conegui el seu projecte i tenir més col·laboradors

L’associació benèfica Carisma s’ha marcat com a gran objectiu immediat incidir en el coneixement que la població pugui tenir de l’entitat i aconseguir més socis i voluntaris. Així, la nova presidenta de l’entitat, Elena Leach, manifesta que el que volen és «donar visibilitat» a l’associació i «estabilitzar» els projectes que gestionen ara com ara: un magatzem de mobles i tres botigues de roba i objectes de segona mà a Escaldes-Engordany, Sant Julià de Lòria i la Massana.

En aquest objectiu de promoure la feina que es duu a terme des de l’associació, Leach valora que ha estat molt positiu el fet que al llarg de l’estiu han pogut comptar amb un local molt cèntric, propietat d’una entitat bancària, a Andorra la Vella, per encabir-hi els mobles que l’associació té la resta de l’any a l’Aldosa. El fet que fos «un lloc de molt de pas» considera que ha servit perquè la gent que no coneixia Carisma, ho hagi fet. També prendran part en la fira 'Vide dressing' a la Massana el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre, on els diferents estands tindran mobles de l’associació que estaran també a la venda. A més, aquell dissabte volen ampliar l’horari d’obertura de la botiga massanenca.

Leach valora que les botigues que té ara com ara Carisma funcionen bé ja que permeten cobrir les despeses i veu difícil que a curt termini se’n puguin obrir de noves, ja que recorda que l’associació treballa amb voluntaris i aquesta gestió seria complicada. La presidenta destaca el funcionament de la botiga d’Escaldes-Engordany, on el projecte es duu a terme amb Agentas, la qual cosa permet treballar amb usuaris d’aquest programa per a la seva integració laboral. Pel que fa a donacions de materials per posar-los a la venda, assenyala que cada vegada «la gent està més conscienciada» de no llençar objectes com roba i, per tant, la porten a Carisma perquè pugui ser reutilitzada.

Amb els diners recaptats, des de l’entitat donen suport al Cos de Voluntaris per la Natura i també a l’Aula Taller de la Massana, i la voluntat és continuar mantenint aquesta col·laboració. En aquest sentit, destaquen que voldrien tenir més socis que poguessin fer aportacions econòmiques i així poder col·laborar amb altres projectes solidaris.