Quantcast

Gemma Mengual impartirà una 'masterclass' amb nedadores artístiques de Sant Julià de Lòria

Una quarantena de nadadores artístiques del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria gaudiran, aquest dissabte, d'una 'masterclass' amb la nedadora olímpica de sincronitzada, Gemma Mengual. Al matí, la reconeguda esportista catalana acompanyarà les nedadores del centre esportiu durant la pràctica dels seus exercicis i els recomanarà algunes tècniques. A la tarda serà el torn de les rutines, on les nedadores andorranes, que tenen entre 8 i 14 anys, posaran en pràctica les acrobàcies i “fins i tot potser prepararem una coreografia”, ha dit Mengual durant la roda de premsa prèvia. La nedadora també s'ha mostrat molt agraïda de tornar a Andorra i de poder ajudar a fer créixer la base de l'equip de natació artística.

El conseller d'Esports, Pere Pràxedes, acompanyat d'altres consellers de la corporació, ha rebut Gemma Mengual al Centre Esportiu. Pràxedes ha assegurat que comptar amb una esportista d'aquest nivell és un orgull per la parròquia i ha volgut agrair a la nedadora l'esforç que ha fet per venir al Principat. Des de la conselleria d'Esports de Sant Julià de Lòria es treballa per promocionar la pràctica esportiva a la parròquia i al país, de manera que, segons ha explicat el conseller, és molt probable que es pugui repetir la 'masterclass' en un futur proper.