Quantcast

La comunitat mexicana a Andorra ret homenatge a les víctimes del terratrèmol

El president de Mexicand, Juan Carlos Valladares, ha explicat a l'ANA que, a banda dels diners que puguin recaptar dels membres de la comunitat, també s'han organitzat dos concerts solidaris -per a dimecres i divendres de la setmana vinent-, amb l'objectiu de reunir un total de 2.000 euros, que poden arribar a ajudar fins a 200 persones afectades pel terratrèmol. A més, s'organitzarà un mercat per vendre productes artesans fets per la comunitat mexicana a Andorra, que compta amb una vuitantena de persones.

Valladares ha explicat que estan molt afectats pel succés, ja que precisament va produir-se just el mateix dia del devastador terratrèmol de l'any 1985. Tot i que no han hagut de lamentar cap mort de cap familiar, sí que ha lamentat que algunes cases d'alguns residents han quedat afectades. De fet, es dona la circumstància que la majoria de residents mexicans són originaris de Puebla i Ciutat de Mèxic, dues de les zones que pateixen més els efectes dels moviments sísmics al país.