Quantcast

Sofia i Suso, posen despullats després de reconciliar-de la forma mes calenta possible

La parella més ardent de 'GH 16' ha decidit posar despullats i reconciliar de forma pública, després de ser protagonistes d'un concurs marcat per les seves desavinences.

Suso i Sofia, portada de la revista 'Primera Línea', han aprofitat l'entrevista de 'Torito', per veure de nou i per posar-se al dia, i allà la filla de la Maite reconeixia un dels grans secrets del guanyador d'aquesta edició de GH:

"Suso té el penis més gran que he vist en la meva vida", assegurava. El protagonista reconeix que té la safata d'entrada a rebentar de missatges privats de dones.

Durant l'entrevista ella va assegurar: "Feia anys que em volia embolicar amb Suso i no hi havia pogut, perquè jo tenia nuvi, però tot arriba. que Hugo m'hagi posat les banyes és el millor que m'ha pogut passar, no et dic més. Si no, no podria haver fet aquesta portada. va ser millor la pols que enganxem ahir que el de GH. Vam estar com dues hores parlant de tot, recordant, sentint que ningú ens estava veient i la situació ens va posar una mica on fire. Sí que recordava de les seves dimensions una mica esbojarrades, però no recordava el seu tacte "

Per a Suso, "és al·lucinant que Sofia, després de dos anys, ahir quan em va veure a l'hotel em va demanar que li fes l'amor. Volia afecte, mims i petons mentre s'ho feia . Jo volia treure el monstre que em ve a veure. volia follar, posar-la a quatre potes. Aquesta és la diferència, així que no li vaig poder donar l o que em va demanar. Et vaig a explicar un secret: ahir pensava que no m'anava a ficar al llit amb Sofia, però quan la vaig veure en tanga vaig pensar 'Déu, quin cul, me la càrrec'. Si arriba a dormir nua, no hagués passat res. Em posa molt un tanga "