Quantcast

No et deixis enganyar, descobreix quin és el millor xampú per al teu cabell

Compres un xampú que sembla perfecte i alhora l'encanteri desapareix. Per què serà? Molt fàcil, t'has deixat enganyar pels sulfats i silicones. L'expert Jonathan Stallick, director de la firma de productes capil·lars Swell . Afirma que les silicones cobreixen els cabells amb una pel·lícula que fa que sembli brillant de manera superficial. Però l'inconvenient, és que aquesta brillantor té un aspecte sintètic, es sobrecàrrega els cabells deixant-lacio. El pitjor de les silicones és que camuflen els danys, per això qui la fa servir, se sent animada a tornar-la utilitzar, mentre que en realitat, en casos extrems, s'està enfonsant.

Llegir l'etiqueta

com més ingredients pitjor. Quan un cosmètic porta massa ingredients, la seva qualitat, és pitjor. Com menys components, més concentració d'aquests. Per exemple, si volem un xampú amb àloe vera, si aquest té pocs components, la concentració de àloe vera serà més gran. Quan la llista d'ingredients és interminable, a més que les proporcions són mínimes, la procedència de cada un és molt qüestionable.

No cal que compris articles de luxe. Ni de bon tros, pots trobar xampús de gran qualitat ia un preu assequible.

Ingredients evitar:

Sulfats, s'inclouen per resultar més barat a la hora de realitzar-los, són els encarregats de realitzar molta escuma en cada rentat. No obstant això, com més escuma fa un xampú, més agressiu és i major irritació produeix en el cuir cabellut, podent acabar fins i tot amb la seva hidratació natural.

Silicones, és l'ingredient més traïdor, et fa creure que el teu pèl s'està omplint de brillantor des del primer ús. Però no et fiïs, el que està fent és amagar els danys, sense solucionar-los, arribant un moment que no pot cobrir-més i el teu cabell està totalment malmès.

Altres ingredients que fan malbé de manera considerada són alcohol, ftalats , olis minerals, parabens, parafines i petroquímics, sent un dels components més tòxics que podem trobar al mercat.

Ara bé, és important saber que el canvi de xampús, no és un camí fàcil per al cabell. Quan canvies a un champo de qualitat, sense ingredients que fan malbé el teu cabell, al principi no notaràs canvi, és més creuràs que el teu cabell aquesta espatllat. Això és degut que al no tenir silicones, els danys no es camuflen. Anabel Vázquez i Maria Martínez, fundadores de ' laconicum ' afirmen que tot i que en un primer moment vegis menys brillantor, en una setmana els canvis es noten, el teu cabell comença un procés detox, notant un efecte 'frizz' , una sensació aspra. Amb el procediment detox, l'objectiu és eliminar les silicones del cabell recobrant el seu aspecte natural. Al cap d'una setmana es comença a notar un cabell sa i sense atapeïment.

Si es té paciència, el canvi serà increïble, hi haurà una estimulació del fol·licle pilós, de l'excés de greix, de la caspa, recuperació de la brillantor natural. Algunes persones es desanimen durant el procés. Però si ho aconsegueixes, no et penediràs.

Aquest tipus de productes mai faran tanta escuma com els xampús tradicionals. Cal tenir una major consciència en usar-los.

Els xampús que trobaràs amb aquestes característiques naturals són:

Damask Rose , Black pepper & Sage de Grown Alchemist, Ultimate volum Shampoo de Swell, ' Go organic de Farma Dorsh ', el xampú refrescant de Detox de Freshly Cosmetics o el tractament de cuir cabellut amb arbre de te de Avalon Organics . Tots ells podràs trobar-los en ' laconium '. Si el teu pressupost és reduït, tot i que les característiques són menys, però són d'una qualitat mitjana de forma low cost pots recórrer a les botigues Meravella on trobaràs marques com Assier o Tiddy , entre d'altres.