Quantcast

'La reina Victòria i Abdul' corona la cartellera del cap de setmana

La reina Victòria i Abdul

Després de la seva última pel·lícula, l'estupenda The Program, el director britànic Stephen Frears, torna a les pantalles amb aquesta cinta sobre l'extraordinària i inesperada amistat real que, durant els últims anys de regnat de la sobirana Victòria (Judi Dench), va sorgir entre la monarca i Abdul Karim (Ali Fazal), un jove secretari d'origen indi.

Karim es desplaça des de la Índia a Gran Bretanya per participar en el jubileu dels 50 anys de regnat i es queda sorprès en descobrir que la sobirana s'interessa per él.A mesura que la seva amistat creix, la Reina comença a veure un món canviant amb una altra perspectivay recupera un humanisme que creia perdut.

Drama amb tints còmics en què Frears camina per la corda fluixa i surt victoriós.

Kingsman: El cercle d'Or

Per fi arriba a les nostres pantalles la seqüela de Kingsman: Servei Secret, aclaparador cinta d'espies que retia homenatge a personatges icònics de les illes britàniques com James Bond o 'Los vengadores'.

En aquest lliurament els nostres herois s'enfronten a un nou repte quan descobreixen una organització d'espionatge aliada a EUA anomenada Statesman, l'origen es remunta a la data en què totes dues van ser fundades. En una nova aventura que posa a prova la força i l'enginy dels seus agents fins a l'últim extrem, les dues organitzacions secretes d'elit uneixen els seus esforços per derrotar un implacable enemic comú, per tal de salvar el món, una cosa que està convertint-se en una mena d'hàbit per Eggsy.

Un reaprto ple de cares conegudes on destaquen Julianne Moore, Halle Berry, Colin Firth, i Mark Strong.


Bye Bye Germany

El 1946 , després d'haver sobreviscut a l'Holocaust, David Berman i els seus sis amics tenen un únic propòsit: anar a Amèrica tan aviat com sigui possible.

Per a això necessiten diners, i molt. Amb la intenció d'aconseguir-, el grup d'amics munta un prometedor negoci de venda de roba de llit, un producte que està molt demandat entre els alemanys. Però David guarda un fosc passat que provocarà que l'oficial nord-americana Sara Simon comenci a investigar-lo. Per què té dos passaports? Per què va visitar el refugi de Hitler a la muntanya? Va poder haver col·laborat amb els nazis?

Comèdia dramàtica que ens arriba des d'Alemanya.


La LEGO Ninjago Pel·lícula

l'estrena familiar del cap de setmana.

La batalla per la Ciutat Ninjago reclama la intervenció de Lloyd, conegut com el Ninja Verd, juntament amb els seus amics, tots guerrers secrets i LEGO mestres constructors. Guiats pel mestre de Kung-Fu, Wu, divertit al mateix temps que savi, han de derrotar el malvat senyor de la guerra Garmadon, el pitjor home del món, que a més resulta ser el pare de Lloyd. En una batalla peça contra peça i pare contra fill, l'èpic enfrontament posarà a prova a aquest ferotge però indisciplinat equip de nous ninjes que ha d'aprendre a controlar el seu ego i unir els seus esforços per deslligar el seu veritable poder.