Quantcast

Vigila l'activitat dels teus fills al seu mòbil i ordinador per protegir-los dels perills de les xarxes socials

Aquest lloc virtual pot ser usat per aquests depredadors per trobar nens dels que aprofitar-se. Igualment, Internet és usada per un altre tipus de depredadors, els assetjadors. Per desgràcia, són moltes les ocasions en què els pares no saben que aquestes situacions estan passant fins que és massa tard.

MSPY és un programa dissenyat per a pares, de manera que puguin fer front a aquest problema i qualsevol altre que els seus fills puguin trobar a Internet, el telèfon o el seu ordinador. A l'estar Internet ple de nombroses amenaces ocultes que afecten els més joves, MSPY ofereix un programa amb el qual vas a poder monitoritzar qualsevol possible perill. El seu disseny dóna també als pares una senzilla forma amb la qual poder portar davant la llei als depredadors si decideixen que és el que s'ha de fer.

què és MSPY i per a què s'utilitza

MSPY és un sistema que et permet monitoritzar completament els dispositius del teu fill. Aquest servei et permet vigilar l'ús que fan dels dispositius en què es troba instal·lat. El lema d'MSPY és "Conèixer. Prevenir. Protegir" . Una cosa que encaixa a la perfecció i il·lustra molt bé el tipus de servei que ofereix.

MSPY també et permet fer un seguiment de:

  • els missatges de text i els correus electrònics
  • trucades, coordenades GPS
  • els vídeos que veuen
  • Missatgeria instantània (WhatsApp, snapchat, Facebook Messenger, Viber, Skype, Telegram, Line)
  • < li style = "margin-left: 15px;"> historial de navegació a Internet

  • el seu calendari i els seus contactes.

Això vol dir que tot el que passa en el dispositiu pot ser monitoritzat, depenent de el que vagi inclòs en el paquet que digueu as comprar.

El programa instal·lat recull la informació de dispositiu que vigila (un iPhone, Android, o un ordinador) i envia les dades recollides al teu tauler de control. Un panell de control que es pot veure des d'un ordinador o telèfon. Pots també utilitzar aquest sistema de monitorització per veure totes les tecles que s'han premut. Aquest sistema de registre de tecles permet rastrejar tot el que s'hagi escrit.

Instal·lar aquest sistema li permet al comprador del servei estar alerta de qualsevol depredador que aguaiti al seu fill. Podent fer-ho per missatge de text, Whatsapp, snapchat, Facebook, o qualsevol dels paquets que s'adquireixi, ja que et permet vigilar qualsevol amenaça.

Els depredadors no són només adults que tractin de coaccionar al teu fill sota algun tipus de xantatge o per aconseguir material de contingut sexual. De vegades els depredadors poden ser altres nens que agredeixen al teu fill amb insults, amenaces i altres tipus d'assetjament. En ocasions són els joves companys amb els que el teu fill va a l'escola.

el ciberassetjament està en auge i potencialment pot danyar l'estat mental d'un jove de manera extrema. MSPY et permetrà actuar en aquests casos ràpidament i de manera efectiva, donant-te accés a tot amb el que el nen està bregant a través del seu dispositiu. Podria fins i tot donar-te la informació que seria necessària per portar a judici als que estan amenaçant el nen, estant totes les dades recollides en un mateix lloc, al qual pots accedir fàcilment des del teu telèfon.

Aconsegueix més informació a: http://whatsappespiarapp.com