Quantcast

Ivan "el pollet" deslliga el programa, possible nou tronista estrella de myhyv.

Ningú s'esperava que Iván s'interrompés el programa. "El pollet" diu que després de supervivents hi ha un abans i un després. Se sent més madur psicològicament i físicament.

Ho té clar, té ganes de trobar núvia, assentar el seu cap. Per a això ha interromput l'emissió normal del programa per fer la seva proposta. Res més li agradaria fer-ho dins el programa, on va començar tot.

"El pollet" ha demanat ser el nou tronista. Assegura que sent que alguna cosa se li va quedar pendent en MYHYV. "Em il·lusionar, em vaig saltar les normes perquè estava il·lusionat amb una altra persona … i no era el moment. Ara sento que, cada vegada que entro per les portes de Telecinco, em va quedar una mica pendent. És com un sac de sorra que arrossego des de fa temps … "ha matisat.

Els comentaris no s'han fet esperar després de la notícia d'Iván. L'assessor de l'amor i amic d'Iván, Rafa Mora, confessava, que l'hi mereixia trobar l'amor d'una vegada, i així poder lliurar-se d'ell, que passa tot el dia a casa de l'assessor. No obstant això, l'altra assessora de l'amor, Nagore Robles, desconfia de la paraula de "el pollet", assegura que tot s'ho pren a broma, que és ben plantat i pot trobar l'amor fora.

¿Tornarà Iván al tron?

la decisió està en mans de la direcció i l'obstinació que li posin els seguidors de "el pollet" perquè torni.