Quantcast

Un periodista de la TV3 salta sobre un cotxe de la Guàrdia Civil en una manifestació

Les sorprenents imatges d'Iván Medina, periodista de la TV3, saltant sobre un cotxe de la Guàrdia Civil, s'emetien al programa en el qual treballa a la televisió autonòmica catalana, mentre cobria les protestes dels independentistes de dimecres passat a Barcelona.

Eren les càmeres de la mateixa cadena autonòmica, la TV3 les que recollien les imatges del jove vestit amb camisa morada, pujat i fins i tot donant "bots" sobre el capó del vehicle dels agents, mentre realitzava la seva crònica i s'emetia en directe.

El vídeo del periodista d' @ TV3CAT saltant sobre un dels vehicles de la @guardiacivil pic.twitter.com/v7pSS3AW3S

& mdash; Daniel Sirera (@danielsirera) 21 setembre 2017

la concentració dels manifestants es produïa davant de la Conselleria d'Economia, en plens registres judicials, que comptables amb unitats de la Guàrdia Civil, en el registre de les seus de la Generalitat, a la recerca de documentació relacionada amb la convocatòria il·legal de l'1 d'octubre.