Quantcast

El nou iPhone 8 surt a la venda a tot Espanya

Després de la espectacular presentació dels nous productes de la marca de la poma , celebrada el passat dia 12 de setembre al Steve Jobs Theater de Califòrnia, Apple ja ha posat a la venda a Espanya els seus nous dispositius mòbils, l'iPhone 8 i l'iPhone 8 Plus.

Durant la nit, s'ha pogut comprovar com desenes de persones han guardat vigília mentre esperaven davant dels distribuïdors per poder adquirir el nou terminal. Les cues han estat visibles a la Puerta del Sol (Madrid) o al Passeig de Gràcia (Barcelona). Molts tenien reserva, però la companyia nord-americana ha posat a la venda algunes unitats per a tots aquells, que sense reserva, vulguin comprar el nou model.

En comparació amb altres anys, les cues han estat molt menors. El motiu és clar: El producte estrella, l'iPhone X, no sortirà a la venda fins el proper 3 de novembre, per llavors, tal com asseguren des del Diari , l'afluència serà més gran.

Els nous models , el iPhone agost (amb pantalla de 4,7 polzades) i iPhone 8 Plus (de 5,5 polzades) arriben amb un nou disseny de vidre, el més resistent del mercat i alumini en tres colors. Tots dos dispositius, més potents que els anteriors, incorporen pantalles retina HD i el xip A11 Bionic. Incorporen també una nova tecnologia de realitat augmentada, l'aposta més arriscada d'Apple per a aquesta generació.

Apple ha fet un salt de qualitat important, el que es refereix a la càrrega sense fil, que obre un nou horitzó de possibilitats per a la marca.

l'iPhone 8 estarà disponible a 32 GB, 128 GB i 256 GB i es pot adquirir des 809 euros. En el cas de l'iPhone 8 Plus, es pot adquirir a partir de 919 euros.