Quantcast

Els independentistes utilitzen sense objecció nens i col·legis a favor del referèndum

El clima d'agitació que es viu aquests dies a Catalunya pel referèndum il·legal del primer d'octubre va en augment. L'última tàctica dels independentistes passa per involucrar els col·legis públics perquè "adoctrinin" als alumnes sobre la necessitat de lluitar per la celebració de la consulta i la victòria del sí

Antonio, membre de la Guàrdia Civil, ha relatat a 'Cope', que el seu fill de 12 anys va arribar aquest dijous a casa "gairebé plorant perquè la professora va estar explicant a classe que no es permetia votar, que no havia democràcia i que els guàrdies civils ho impedien". Antonio afegeix que el "punt d'ebullició va ser quan em va dir que aquest divendres farien 01:00 plantada al col·legi per demanar la independència. A les 8 del matí he parlat amb la directora del centre i li dit" que el meu fill no participarà en cap acte polític "." Em va respondre que només es va anava a demanar que es respectessin els drets humans i que es pogués votar, al que li he dit que hi ha una sentència del Constitucional que ho impedeix. Li vaig dir que passaríem a recollir el meu fill abans de la concentració per evitar que fos separat i assenyalat ".

Aquest dijous, l'institut públic Lluís Peguera (a Manresa) va enviar als seus alumnes menors d'edat a manifestar davant de la comissaria de la Policia Nacional. Allà van cantar consignes secessionistes com "volem la independència" o "volem Països Catalans".

La manipulació d'aquests nazis és més que evident, treuen a un col·legi de nens com borregos per cridar consignes independentistes. pic.twitter.com/OGGQncxlyq

& mdash; Antonio (@sacanarias) 21 setembre 2017

El passat dimecres un institut d'Olot va enviar una notificació als pare s dels alumnes perquè autoritzessin la seva assistència a una concentració convocada el dijous davant de l'Ajuntament d'aquesta localitat.

Sol·licitud d'autorització familiar d'un col·legi a Olot, per assistir a una manifestació per … el dret a decidir (en diuen democràcia) pic.twitter.com/LYsNR3csIS

& mdash; Fer (@ferdraper) 21 setembre 2017

< / p>

Els partits constitucionalistes demanen complir la llei i deixar els nens al marge.