Quantcast

L'opinió de Serrat sobre el referèndum que no agrada als independentistes

"S'han fet aquestes lleis d'un dia per l'altre, sense discussions, sense que hi hagués unes esmenes. Aquest tipus de referèndum a mi no em dóna la sensació que pugui representar a ningú". Amb aquestes paraules, Joan Manuel Serrat ha criticat la convocatòria d'una consulta independentista a Catalunya, mitjançant una "llei exprés".

L'artista, que s'ha presentat com "favorable" als referèndum , ha advertit contra la "fractura social" que s'ha creat a Catalunya i ha acusat tant a la Generalitat com al Govern Central d'avivar el conflicte polític, per "tapar uns anys de retallades econòmiques i corrupció política".

< p>
al costat de les crítiques per les formes amb les quals el Govern tracta de tirar endavant aquesta consulta popular, Serrat també ha carregat contra els que considera veritables responsables. Així ha criticat el Partit Popular, al poder, per considerar que és "responsable de tot el que està passant".

Les declaracions del cantant català arriben des de Santiago de Xile, on es troba de gira amb Ana Belén, Miguel Ríos i Víctor Manuel a la Igra "El Gust a nostre 20 anys".