Quantcast

Ja hi ha data i programa per a la tornada de Maria Teresa Campos a Telecinco

Bones notícies per a María Teresa Campos!

La veterana periodista torna a la televisió, després de la cancel·lació del seu anterior programa 'Què Temps Tan Feliç!', I després que patís un ictus el passat mes de maig i fora hospitalitzada a la Fundació Jiménez Díaz de Madrid.

Una isquèmia cerebral que no li va afectar la mobilitat ni tampoc a la parla, però sí a la visió. Durant unes setmanes va estar veient doble però, afortunadament, ja s'ha recuperat.

Maria Teresa Campos té un nou projecte professional com a col·laboradora. Serà els diumenges a la nit a Telecinco, dins d'un dels programes més famosos de la cadena.

"Vull explicar una cosa que a tots els va a fer il·lusió, torna a la televisó algú que va ser pionera a parlar de 'GH' fora de 'GH', torna a la tele algú que va ser pionera en el seu programa del matí a comentar 'Gran Hermano', i aquesta persona a la qual tant volem i respectem torna diumenge per travar amb mi … torna María Teresa Campos! ", anunciava Jordi González.

El presentador d' 'El Debat de Gran Hermano Revolution' confirmava que Maria Teresa Campos serà una de les col·laboradores de l'espai que arrenca aquest diumenge 24

. @jordiGlez us espera diumenge a 'el Debat Revolution' … I Maria Teresa Campos! & # 128.079; & # 128.079; & # 128.079; # Gala2GH pic.twitter.com/ sR7XgY1KkL

& mdash; Gran Germà (@ghoficial) 21 setembre 2017

El Debat de 'Gran Hermano Revolution' arriba els diumenges, a les 22.00 hores, a Telecinco amb moltes novetats. Una d'elles serà que, a partir d'aquesta edició, els fans de 'GH' podran entrar a la casa per assistir a les nominacions i, a més, podran salvar un concursant, segons informa Telecinco.es