Quantcast

Galícia: Roben 1.400 euros i demanen un taxi per escapar-se amb el botí

Un control rutinari a la carretera de Camposancos (Vigo) va permetre la detenció de tres sospitosos d'un robatori la quantia ascendia a 1.400 euros.

Durant la revisió del vehicle, un taxi del servei de Ràdio Taxi Vigo, en el qual viatjaven tres persones i el conductor, la Policia Local va trobar, al terra de l'automòbil, una galleda embolicada amb paper de diari. En el seu interior, els agents van trobar 252 euros en monedes. El taxista, un home de 54 anys, va explicar a les autoritats que els joves havien sol·licitat el servei perquè el taxi els recollís al passeig marítim de Panxón (Pontevedra) sobre les 02.30 hores.

Els agents van procedir al registre dels passatgers: MAG, de Vigo de 16 anys, portava a la butxaca dels pantalons 370 euros en bitllets de diferent quantia i diverses facturrd d'un restaurant de Nigrán (Pontevedra); a més d'un parell de guants. Amga, nigranés de 18 anys, a qui se li van confiscar monedes i 265 euros en bitllets i, ACR, també veí de Nigrán i de 20 anys, que portava a sobre 515 euros, una llanterna i un martell trenca vidres.

Els agents es van posar en comunicació amb la Policia de Nigrán per conèixer si s'havia produït algun robatori al restaurant que figurava en les factures confiscades i, efectivament, van comprovar que allà s'havia comès un furt. Davant d'aquestes evidències, tal com asseguren des La Voz de Galicia, els tres joves van ser detinguts.