Quantcast

Alt Urgell: Omplen la Seu de cartells a favor del 'SÍ'

Continuen les accions reivindicatives a l'Alt Pirineu a favor del referèdum de l'1 d'octubre. Desenes de persones han sortit aquest dijous al vespre a omplir els carrers de la Seu d'Urgell de cartells a favor del sí al referèndum. En una primera concentració, una cinquantena de persones, moltes d'elles de l'entorn de l'esquerra independentista a la ciutat, han enganxat centenars de cartells per tota la ciutat. Posteriorment, han fet el mateix altres desenes de persones convocades per l'ANC.

En paral·lel, aquest cap de setmana continuaran les mobilitzacions, tant amb actes de campanya en diversos pobles de la comarca com amb una concentració, el diumenge, a les 11 del matí, a la plaça dels Oms de la Seu d'Urgell.

Parlen al vídeo: PAU LOZANO, REGIDOR CUP LA SEU D'URGELL