Quantcast

Alt Urgell: Presentada la Travessa Transfronterera

El pròxim dissabte 30 de setembre se celebrarà la cinquena edició de la Travessa transfronterera entre la Seu d'Urgell i Sant Julià de Lòria. Tal com s'ha donat a conèixer en la roda de premsa celebrada aquest divendres a l'ajuntament de la Seu, aquesta vegada el recorregut començarà a la capital alturgellenca i acabarà al Principat, passant per Estamariu, Bescaran i la Rabassa. L'objectiu de l'organització és poder superar els 227 inscrits que es van assolir en l'edició anterior.

Com a novetat d'enguany, la data de celebració de la cursa s'ha fet coincidir amb l'acabament del Congrés europeu d'esports i natura, que a partir de dimecres de la setmana que ve acollirà la Seu d'Urgell.

El recorregut llarg té un total de 28,6 quilòmetres amb un desnivell positiu acumulat de 2.491 metres i s'hi poden inscriure els majors de 16 anys. En el cas del recorregut més curt té una distància aproximada de 16 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de 1.256 metres i està destinat a infants entre 12 i 15 anys. Tot i això, aquest últim recorregut també està obert a participants d'altres edats que no es vegin en cor de poder acabar el recorregut més llarg.

Parlen al vídeo: PERE PRÀXEDES, CONSELLER ESPORTS SANT JULIÀ – ISIDOR ALBERICH, REGIDOR ESPORTS LA SEU D'URGELL