Quantcast

Els Pallars, 22 de setembre 2017: EL NOU CENTRE DE CÀRITAS OFERIRÀ MÉS SERVEIS

Aquest dijous Càritas ha organitzat una conferència per donar a conèixer les característiques socials del territori, a més d’informar de les funcions i serveis que donarà el nou centre de Càritas de Tremp.

Segons la Carme, el repte més important de Càritas en les zones de muntanya és enfortir la participació i la inclusió. Crear un lloc de referència per a les persones on puguin trobar ajut i on puguin comunicar-se.

Tot i això, segons ha expressat l’expresidenta de Càritas, tot i tenir un territori de gran extensió i diversitat social, hi ha molta solidaritat, i entitats i persones altruistes.

El nou local de Càritas de Tremp s’inaugurarà el dia 30 de setembre.

Parlen al vídeo: CARME BORBONÉS, EXPRESIDENTA CÀRITAS CATALUNYA