Quantcast

Augmenta el nombre de víctimes després del terratrèmol de Mèxic

Els estralls del terratrèmol de 7.1 graus que va afectar al centre de Mèxic el passat Dimarts 19 de setembre segueixen causant pèrdues humanes, i fins al moment ja es comptabilitzen 286 persones mortes.

Luis Felipe Pont, Coordinador Nacional de Protecció Civil de la Secretaria de Governació, ha fet públic, a través del seu compte de Twittter, un comunicat on informa del nombre de morts província per província.

de les víctimes, 148 van perdre la vida a la capital DF, una de les zones més afectades pel sisme. En Morelos, les víctimes ascendeixen a 73, en Pobla a 45, en Estat de Mèxic els morts són 13, 6 morts es van produir a Guerrero i en Oaxaca una persona més va perdre la vida.

# Actualització & # 9889; & # 65.039 ;: al moment es reporten * 286 * morts: #CDMX : 148 #Morelos : 73 #Puebla : 45 # Edomex : 13 #Guerrero : 6 #Oaxaca 1

Luis Felipe Pont (@LUISFELIPE_P) 22 setembre 2017

Després de 72 hores des que es pr odujera la tragèdia, les tasques de rescat no descansen, així com tampoc l'ajuda i col·laboració de tot el poble de Mèxic, que busca persones amb vida entre la runa o ajuden aportant queviures.