Quantcast

Jornet i Orgué participen en la inauguració de la botiga Salomon

Kilian Jornet ha inaugurat aquest dijous a la tarda la botiga de material esportiu Salomon del centre comercial illa Carlemany. A l'acte, a més, hi ha estat present Laura Orgué, un dels noms destacats en el món de l'esquí de fons i les curses de muntanya.

La inauguració ha servit per presentar oficialment la primera 'partner store' de Salomon a Andorra que, malgrat que ja va obrir les seves portes el mes d'agost passat, ha volgut oficialitzar ara la seva obertura i també presentar el que serà la col·lecció d'hivern amb una desfilada de moda.

La botiga Salomon forma part del grup Viladomat, que ja compta amb altres marques de moda i complements ubicades al centre comercial. Els orígens de Salomon, “una marca de roba esportiva d'altra tecnologia feta per esportistes per als esportistes” -ha explicat la cap de màrqueting de Viladomat, Marta Palau-, daten del 1947.

Jornet és ambaixador de Salomon i exemplifica, de la mateixa manera que ho fa Orgué, segons la marca, “els tres universos que integren les seves col·leccions”: l'univers del 'trail', l''outdoor' i l'esquí.