Quantcast

León i Castrodeza tracten a Madrid sobre els acords en matèria de donació de medul·la i de provisió de sang

El secretari d'estat de Salut, Joan León, va participar, aquest dimecres, en una reunió a Madrid amb el secretari general de Sanitat i Consum espanyol, José Javier Castrodeza, en què van tractar diverses qüestions d'interès mutu, segons informa el Govern en un comunicat. Entre d'altres temes, León i Castrodeza van parlar sobre els acords en matèria de donació de medul·la òssia i provisió de sang i hemoderivats en els quals treballen ambdues parts.

Posteriorment, León va participar també en la reunió entre l'Agència espanyola del medicament i el ministeri de Salut d'Andorra, en el marc de l'acord signat el passat mes d'abril. En la reunió es va treballar en el desenvolupament d'alguns dels punts previstos a l'acord. 

Per part de l'Agència espanyola del medicament van assistir a la reunió la directora, Belén Crespo; el cap de la unitat de suport a la direcció, Ramón Palop; la cap de servei del departament d'Inspecció i control de medicaments, Pilar Fernández; el cap del departament de medicaments d'ús humà, César Hernández, i la cap del departament de productes sanitaris, Carmen Abad. Per part del ministeri de Salut van participar a més de León, la cap d'Àrea de productes sanitaris, Carmen Pallarès, i Cristina Vilanova, també de l'àrea de productes sanitaris.