Quantcast

Sergio Ramos carrega contra els àrbitres després de la derrota del Reial Madrid

Mateu Lahoz no va xiular un possible penal sobre Marcelo. Tampoc ho va tenir fàcil el col·legiat. Tot i que al principi no va voler "mullar-se" sobre el tema, el defensa del Reial Madrid no va dubtar després a tractar l'actuació del comitè arbitral.

"Com més parlem dels àrbitres és fins i tot pitjor. Cal tenir respecte al col·legiat i que ho intentin fer el millor possible. És millor mantenir-se al marge, no és bo donar-los protagonismes. No em sorprèn que no ens xiulin penals i el Barcelona si. xiular el Madrid és molt complicat perquè hi ha certa pressió. és més difícil que a un altre equip, però si haguéssim marcat tres gols no ens estaríem lamentant ", va declarar en zona Mixa al final dels 90 minuts.

Això sí, Rmoa també va exercir de capità i va mostrar un discurs a la premsa d'autocrítica, en el qual va admetre que la ratxa madirista és per ternela molt en compte. "És un començament fotut, és per preocupar-se. Hi ha hagut partits contra rivals que normalment es porten altres resultats del Bernabéu, però cal passar pàgina i pensar en els següents partits. Som els mateixos jugadors que fa un mes i mig estàvem guanyant títols. cal estar units i pensar en nosaltres, però hi ha una gran plantilla i no hi ha excuses ", va explicar el camero.