Quantcast

L'Orella de Van Gogh lluita contra l'Alzheimer amb una nova versió de 'Estic amb tu'

L'Orella de Van Gogh ha publicat una nova versió de Estic amb tu -tema inclòs a El planeta imaginari (2016) – per sumar-se a la lluita en el Dia Mundial de l'Alzheimer . En la gravació han participat altres artistes com David Otero, Funambulista, Índia Martínez, Maleïda Nerea, Melendi, Rozalén o Vanesa Martín .

Micheline Selmes, presidenta de l' Fundació Alzheimer Espanya (FAE), ha afirmat que "s i preveu que per a l'any 2050 l'alzheimer convertirà en la malaltia més important del segle XXI , duplicant el seu nombre de pacients i afectant a 115 milions de persones a tot el món ".

Aquest és un dels motius pels quals La orella de Van Gogh ha decidit dedicar a pacients i familiars aquesta nova versió de Estic amb tu , els fons recaptats per ser destinats a la FAE .