Quantcast

Com seguir lluint els vestits d'estiu més 'chics' de forma abrigada a la tardor

Amb l'arribada del fred, es tornen a amagar els vestits més estiuencs i bonics en el fons de l'armari, deixant-los per a ocasions de nit o per a l'estiu.

Després de les setmanes de la moda a tot el món, Nova York, Espanya, París … Es donen a conèixer els trucs que marcaran les tendències d'aquesta temporada, que permeten seguir lluint aquest vestit que tant t'agrada amb la baixada de temperatures, sense cap problema. Aquí van:

Els vestits de teixit lleuger, amb una mica de brillantor (setí, seda o pell de angel) de tirants finíssims, ja no seran impossibles de posar amb una mica de fred, acompanyats d'un jersei de coll tornat, substituint les sandàlies per unes sneakers, permeten lluir un street style perfecte en aquests dies i molt a la moda.

El peto vaquer estiuenc de tirants, no es queda enrere, lúcelo de forma casual, amb una samarreta de cotó o fi jersei i botins, o un toc més elegant amb brusa de seda i sabates de taló.

una gavardina a joc amb un vestit fluid, de la mateixa teixit o to, fa un look molt coordinat i tendencial.

Sens dubte un dels mes favorits d'aquest moment, és acompanyar un vestidor curt, de botes altes per sobre del genoll, a més de marcar una gran tendenc ia aquesta temporada, aconsegueix una outfit molt sexy i divertit.