Quantcast

Coneix les singulars 'ronyoneres' que ha creat un artista britànic

Albert Pukies, un artista britànic, resident a Londres, està buscant finançament que l'ajudi a posar en marxa el seu nou projecte artístic. La seva última creació és una 'ronyonera' que conté la imatge d'una panxa grossa i peluda, que provoca una divertida confusió en tots aquells que la contemplen.

Segons l'artista, la seva bossa promet a l'usuari una forma còmoda d'emmagatzemar els seus objectes personals, i és ideal per portar durant un viatge. De moment, els nous dissenys no estan a la venda ja que Pukies està intentat finançar la producció.

«Òbviament, pretenc ser divertit, però vull produir-los… De moment estic buscant fabricants«.

Pukies, de 27 anys, es va inspirar en les fotos de grans budells que, segons l'artista, es van convertir en tendència el 2015. Com s'assegura des UPI.com.

«La meva inspiració va ser veure que tots els aquells post que mostraven estómacs rodons i a la gent li semblava genial», va dir. «Crec que a la gent li agrada per aquesta raó, un pot tenir un budell incipient sense tenir problemes de salut«. Ha comentat l'artista.

Pukies ha creat 6 models diferents i espera vendre el 'Dadbag' (bossa de pare) per 30 dòlars cada un.

A més, està considerant la possibilitat de realitzar una campanya de crowdfunding per finançar el projecte.

Vostès se la comprarien? Per gustos hi ha colors.

# dadbag

Una publicació compartida de Dadbag – The orginal (@thedadbag) el 15 de Set de 2017 a la (s) 07:23 PDT