Quantcast

Un mitjó amb un disseny diferent a cada peu, la nova moda que causa furor

Malgrat que molts no li donen la importància necessària, triar uns bons mitjons és una cosa fonamental. En primer lloc perquè és una peça bàsica per a la protecció del nostre peu, però també perquè diu molt de la nostra personalitat.

Alguns no arrisquen. Obrir el calaix on guarden els mitjons no els espera cap sorpresa: Tan sols hi ha negres i blaus.

No obstant això, cada vegada són més els que aposten per mitjons divertits de colors cridaners i motius sorprenents. De fet, segons un estudi de la Universitat de Harvard , aquells que aposten per aquest tipus de complement són més intel·ligents i reeixits.

Segons la investigació, els usuaris d'aquest tipus de mitjons afronten la vida amb més energia i poder. Són més inconformistes. A més, la reacció que generen a la resta del públic també és positiva: dóna mostra de seguretat i autoestima. És gent que busca sortir de les normes.

La moda del mitjó té cada vegada més interès i bona prova d'això està en el nombre de noves empreses que han sorgit amb l'objectiu de crear nous dissenys. Algunes d'elles van més enllà i aposten per una nova tendència que cada vegada té més seguidors: Utilitzar un mitjó diferent en cada peu.

és el que es coneix com el" mix & match ", és a dir, barrejar mitjons d'un mateix estil per crear la combinació perfecta. En això són especialistes 2 emprenedores espanyoles que han creat la firma ' meva pininos ' i els mitjons estan pensats per a ser barrejats.

Què tal portar mosques en un peu i formigues en l'altre? o ¿cassets i radiocassettes ?