Quantcast

Elles prefereixen Piqué i ells a Ronaldo, segons una enquesta de … tinder!

Els gustos canvien. Vas poder estimar el punk i odiar el peix, i passats uns anys passar-te al indiepop i predicar l'ramen. Però hi ha passions que no canvien i el futbol és una d'elles. Conscients d'aquest fet i amb la Lliga ja en la seva cinquena jornada, tinder ha tret el seu costat més futboler a través d'una enquesta per veure quins són els noms que més swipe rights aconseguirien a l'app. ¿Preparats per fer la travessa?

1. L'entrenador més inspirador. L'energia i visió de joc de Zinedine Zidane s'imposa com a favorita, amb un 41% dels vots. Darrere de l'entrenador del Reial Madrid, els espanyols han triat a Simeone (36%), Valverde (19%) i Michel González (4%).

2. El matx és per a … Gerard Piqué, del FC Barcelona i amb un 25% dels vots, ha resultat elegit com el jugador més atractiu de tinder. Però, compte! Perquè s'ha quedat a només un punt de distància del segon, Cristiano Ronaldo, amb un 24%. Isco (Reial Madrid), Fernando Torres (Atlètic de Madrid) i Jesús Navas (Sevilla Futbol Club) ocupen la resta del top5 de jugadors amb qui els espanyols farien matx.

3. La colla perfecta. La quadrilla perfecta per sortir de festa estaria formada per Cristiano Ronaldo (el jugador que ha rebut més vots), Piqué, Messi, Sergio Ramos i Isco. Tot i que el resultat varia segons el gènere (elles prefereixen Piqué i ells a Ronaldo), ells formarien l'alineació que ha rebut més vots per donar-ho tot a la nit.

4. El teu millor amic. Si es tracta d'una relació més formal i no d'una sortida puntual, Messi lidera el rànquing seguit molt de prop per Iniesta.

5. L'equip guanyador. Els espanyols també han respost sobre quin equip creuen que guanyarà la Lliga. El podi final l'ocupen el Reial Madrid (44%), el FC Barcelona (32%), l'Atlètic de Madrid (11%), l'Athletic Club (2%) i el València CF (2%), quedant la resta de vots diversificat entre d'altres equips.

6. L'estadi per tenir una cita. El recent inaugurat Wanda Metropolità (Atlètic de Madrid) ha estat elegit pels espanyols com el millor escenari per tenir una cita, amb gairebé la meitat dels vots. El segueixen el San Mamés (Athletic de Bilbao, el 24%), Ramón Sánchez-Pizjuán (Sevilla, 20%) i Cornellà-el Prat (Reial Club Esportiu Espanyol, 12%).