Quantcast

'Paula Echevarría deixa Galeries Velvet en mans de Paula Hazas!

Aquest dijous 21, comença la nova temporada de les galeries "Velvet col·lecció". S'estrena a Moviestar +, també es podrà veure els diumenges a # 0.

Si anteriorment tot el pes del protagonisme queia en Paula Echevarría, aquesta temporada, serà Marta Hazas qui ocupi el protagonisme com a nova cap de les galeries, en el paper de Clara Montesinos.

només es podrà veure a la Paula Echevarría en els dos primers capítols dels deu que formen la temporada. Ana Rivera s'anirà a Barcelona a implantar el model de les galeries de Madrid. Deixant pas com a cap a Clara Montesinos (Marta Hazas).

Del repartiment original queden alguns, com els citats Clara i Álvaro, D. Blanca (Aitana Sánchez Guihon), Jonàs (Llorenç González).

El fort de la temporada seran els nous fitxatges entre els quals estan Elena Pons que fa el paper de Megan Montané, qui torna a la sèrie per recuperar a Sergio, després deixar-li plantat a l'altar.

Carmina Corts, (Mónica Cruz) dóna vida a aquest paper com bailaora gitana que va actuar en l'Olimpia de París.

També formarà part d'aquesta nova temporada actors com Marta Torné, Patricia Conde , Imanol Arias i Diego Martín entre d'altres.

Així anunciaven al twitter de Velvet col·lecció l'entrada de Mónica Cruz.

#VelvetColeccion | Carmina Cortés és una folklòrica moderna que s'ha fet famosa per la seva particular manera de ballar https://t.co/azDi2lAWOE pic.twitter.com/bEk8tedZAb

& mdash; Velvet Col·lecció (@ColeccionVelvet) 18 setembre 2017