Quantcast

Un jove s'enfronta a una pena de presó per enganyar Trànsit per obtenir el carnet de conduir

Un ciutadà búlgar de 26 anys, resident a Osca s'enfronta a una pena de presó per intentar defraudar la DGT per obtenir el permís de conduir.

El jove va falsificar un carnet búlgar i va intentar que els funcionaris de Trànsit d'Osca s'ho convalidaran per poder circular en cotxe per Espanya.

Els administratius 'no van picar l'ham' i van sospitar de l'autenticitat del document, de manera que es van posar en contacte amb agents especialitzats del grup de Recerca Anàlisi de Trànsit de la Guàrdia Civil, i van contactar amb les autoritats búlgares per contrastar la documentació.

Finalment, van poder demostrar que el jove havia falsificat la documentació i que, en realitat, no disposava de permís de circulació alguno.Tal i com informen des de ABC, el jove ha quedat acu sat d'un delicte de falsedat documental, que està castigat amb penes de presó d'entre sis mesos i tres anys.