Quantcast

Aspirants de GH Revolution denuncien frau en l'organització després de no ser escollits

"El que heu vist a la televisió no té res a veure amb la realitat, és tot mentida" Així ha qualificat Esther Andreu, una de les aspirants de GH Revolution, a Instagram Stories, després de ser rebutjada com a nova concursant de la casa de Guadalix.

La jove han llançat les seves crítiques amb un enregistrament que feia només uns minuts després d'acabar de la gala, just a l'hotel on els allotjaven, i després de patir una profunda decepció ja que el seu vídeo de càsting es va emetre en el programa com si finalment hagués estat seleccionada.

Amb la mateixa indignació, també el seu company de "partida", Luis Vázquez, ha insistit que GH Revolution no és un joc net, que hi ha tongo i està "súper manipuladísimo, súper manipuladísimo".

#GHDirecto # Gala1GH #GHRevolution a Concursants de Gran Hermano des del hotel: amor Súper manipuladisimo, res a veure amb la realitat pic.twitter.com/sBTA7FGeV7

& mdash; Bogeria (@Locura__) 20 setembre 2017

I com no hi ha dos sense tres, Cristian Moreira també ha denunciat a les xarxes socials la mentida amb la qual assegura ha arrencat aquesta edició. Després conviure uns dies a Guadalix, amb la resta dels "100" i patir la primera eliminatòria, l'operari d'una fàbrica de rajoles ha assenyalat "Quina merda de programa! Estan tots contractats des de fora".