Quantcast

El sorprenent canvi radical d'Ari, de "GH 12 + 1", després del seu pas pel quiròfan.

Ari l'ex concursant de "Gran Hermano" edició 12 + 1 ha decidit passar pel quiròfan per la inseguretat i complexos que ha arrossegat durant tota la seva vida.

Per molts anys que ho havia intentat, no havia estat capaç d'acceptar-se a si mateixa. Assegurava veure la seva nas llarg i punxegut, tant que en parlar podia tocar-se el nas amb els llavis. Ara però, està reduïda i molt més plana, ja no se li movia a parlar.

Havien estat molts anys el rebuig que sentia cap a si mateixa i cap al seu físic, això era de tal grau, que arribava a veure malament amb tot per l'única i exclusiva culpa del seu nas. Així ho explicava l'ex concursant a "El confessionari de Kiko".

Per a això s'ha sotmès a una rinoplàstia ultrasònica. També ha aprofitat per tancar les perforacions de tots els pírcings de la seva cara. A hores d'ara sent la seva cara adolorida i incomoditat en tot el rostre, a més de tenir-la inflada.

Encara que Ari se sent molt orgullosa de la seva personalitat, caràcter i el bona persona que es considera. Era un gran fre per a ella la seva imatge. Espera que després d'aquest pas pel quiròfan, surti una nova Ari, molt més positiva i contenta amb ella mateixa.