Quantcast

Les majors venjances a traïdors del futbol

El futbol és passió i sentiment, i amb això, es crea també un agermanament de sang en relació al club i els jugadors que militen en el, considerats ja com a família. Fins i tot hi ha vegades que aquests jugadors que formen part d'una família, l'abandonen per anar-se'n amb una altra enemiga o perquè no senten que tinguin vinculació per diferents motius, tot i les conseqüències que això porta.

Una cosa així ha succeït amb Vitolo. El futbolista canari, una de les principals figures del Sevilla per la seva jerarquia en l'equip, va abandonar de males maneres el club sevillà per recalar a l'Atlètic de Madrid amb parada intermèdia a Las Palmas. En aquest procés les formes no van ser correctes per cap de les parts, i la conseqüència directa han estat els crits de 'Vitolo Mor-te' i una sonora xiulada al Sánchez Pizjúan en el dia d'ahir, això que encara li faltarà jugar amb els de Simeone allà.

no obstant això, no és el primer ni tampoc l'únic que ha rebut tant d'odi en tornar a la que va ser casa. Aquestes són altres traïcions amb conseqüències igual de greus:

Luis Figo : Sens dubte, la mare de totes les traïcions i de tots les rebudes més bèsties que s'hagin pogut recordar . El portuguès va patir el llançament d'un cap de garrí i una ampolla de JB en el seu retorn al Camp Nou amb la samarreta del Reial Madrid. La seva marxa va ser culpa principalment de Joan Gaspart, que entre el lusità i Rivaldo, va preferir donar un tracte de favor al brasiler. Figo va emigrar a Madrid sent la figura clau del Barcelona i més encara, quan tenia ja un sentiment de pertinença amb el que signifiquen Catalunya i Barcelona.

Luis Enrique : L'extècnic blaugrana no tenia la rellevància al vestidor que va tenir Figo i no li van llançar objectes al camp, però cada visita a Santiago Bernabéu era un infern a l'una que una motivació extra per a l'asturià. Després de cinc anys llargs en el Reial Madrid, va posar marxa a Barcelona el 1997. Lorenzo Sanz no va aconseguir renovar i quan l'afició madridista més l'estimava, Lucho va marxar. Les seves visites no van estar exemptes de càntics desagradables com el famós 'Luis Enrique teu pare és Amunike' o sonores xiulades. Cada vegada que marcava gol refregava a l'afició merengue la samarreta culer.

Hugo Sánchez : La fugida del mexicà del Calderón al Bernabeu va tenir una parada intermèdia breu en el Puvas de UNAM. L'Atlètic no va poder evitar les molèsties amb Hugo Sánchez, les visites a l'últim feu matalasser eren un infern. A la llarga va reconèixer que es va anar perquè tenia fam de títols i que en l'actual Atlètic s'hagués quedat, però s'ha vist en la inauguració del Metropolità que l'afició ni li respecta gens ni mica. La seva placa al Passeig de les Llegendes està trepitjada, tacada amb excrements i plena de brossa.

Michael Laudrup : Igual que Figo, un altre jugador estimat per l'afició blaugrana, ja que era una de les figures claus del Dream Team de Cruyff. No obstant això, va arribar el punt en què l'holandès i el danès van trencar la seva relació. Ningú va imaginar que el seu destí era el Reial Madrid, però així va ser finalment. La reacció del Camp Nou va ser unànime: xiulets i una pancarta desagradable que resava "Juanito, Fernando Martín, Petrovic .. Laudrup, tu seràs el següent.

Samuel Eto'o: l'exdavanter barcelonista es va formar a les categories inferiors del Reial Madrid, on no li van valorar prou i no el van tractar bé. Quan va guanyar la seva primera Lliga al Barça, va agafar el micròfon a la celebració i va cridar 'Madrid, cabró, saluda al campió '. en el següent clàssic jugat al Bernabeu, Eto'o va marcar dos gols i els va celebrar dedicándoselos a la llotja com a mostra de reivindicació.