Quantcast

Independentistes ataquen el comerç dels pares d'Albert Rivera a Barcelona

La intolerància dels independentistes a Catalunya s'ha acarnissat amb el comerç que regenten els pares d'Albert Rivera a Granollers. Precisament ha estat el líder de Ciutadans qui ha denunciat a Internet l'atac patit aquesta matinada en el negoci de venda de menjar preparat.

El tancament metàl·lic de l'establiment ha aparegut aquest matí amb pintades intimidatòries i cartells a favor del referèndum independentista: "Ciutadans, no és la vostra terra ni la vostra lluita".

Albert Rivera ha condemnat que ha passat i ha assegurat que "no permetrem que els colpistes assetgin a la meva família ni assenyalin els seus negocis, cosa més pròpia de règims totalitaris ", ha assegurat.

El líder d'Ciuadanos ha anunciat accions legals contra els responsables d'aquest atac: "els colpistes ja no només es conformen amb assetjar diputats, guàrdies civils, regidors o funcionaris, sinó també als seus fills i familiars. No ens van a callar, els demòcrates i l'Estat de Dret som més forts ", ha assegurat.