Quantcast

Com convertir-se en 'Wedding Planner', la professió del moment?

Una de les principals preocupacions de qualsevol parella que acordi casar-se passa per decidir qui organitza tot. I aquí és on des de fa anys ha sorgit un gran aliat: els 'Wedding Planners'. Són persones dedicades exclusivament a preparar el gran dia de qualsevol parella.

Cada vegada són més els nuvis que aposten per dedicar part del seu pressupost a contractar un 'Wedding Planner'. A les seves mans deixaran la coordinació de les invitacions, les flors, el menú, el fotògraf o la música. Una professió que ha marcat tendència per la comoditat que suposa despreocupar-se de la posada a punt de l'esdeveniment.

per això la professió de l'Wedding Planner és una de les que més estan en auge a Espanya, no només per al mercat nacional sinó també per a tots els estrangers que vénen a casar-se a Espanya com a país de destinació per excel·lència en casaments.

Compte amb els falsos 'Wedding Planners'! < / span>

La majoria de persones que s'autoproclamen 'Wedding Planners' no tenen formació específica en organització, planificació i producció d'esdeveniments. I és que ens trobem davant d'una professió de la qual, tot i haver marcat tendència en les noves startups, se sap molt poc.

Amb un personal de formació de gran renom en el camp de la comunicació, el màrqueting i l'organització d'esdeveniments, la acadèmia Wedding Planner ja ha obert les inscripcions per al que serà el la segona edició del Programa en Direcció d'empreses de Wedding Planner "Pretenem que les nostres alumnes puguin emprendre amb una visió àmplia del negoci, qualificada i real explica Cecilia Casals, fundadora de Clouds Events i Clouds Academy.

Un curs multidisciplinari i real

Per això, el programa del curs de la academia Wedding Planner contempla donar formació multidisciplinària: des de la manera d'emprendre amb una startup, les estratègies, posicionament de marca i posada en marxa d'un negoci fins al procés detallat de disseny, coordinació i direcció de producció de noces.

Una oportunitat no només única per proporcionar els coneixements necessaris per a emprendre en aquesta nova tendència i nínxol de mercat, sinó també per conèixer de primera mà les millors maneres de moure en un sector competitiu, canviant i dinàmic.