Quantcast

Els estibadors de Barcelona no donaran servei als vaixells que allotgen policies antiavalots

Els estibadors de Barcelona han aprovat, en assemblea, no donar servei als vaixells que la Policia Nacional té atracats al Port de Barcelona, ??en un moviment que consideren de suport al dret a decidir. En concret, la decisió d'aquest col·lectiu portuari afecta els dos Rhapsody comercials que des d'aquest dimecres han arribat al moll de Llevant i Espanya.

En un tuit, la Coordinadora justifica la seva decisió "en defensa dels drets civils ".

. @govern < / a> Reunits en assemblea, els estibadors de BCN hem decidit en votació no operar vaixell Rhapsody. En defensa drets civils

OEPB-Coordinadora (@CoordinadoraBCN) 21 setembre 2017

Tot i la decisió dels estibadors, fonts del Port de Barcelona, ??asseguren que no tindrà gran repercussió, atès que el seu treball gira al voltant dels contenidors, un servei que no necessitaran els navilis antiavalots.

El Ministeri de l'Interior ha contractat aquests ferris per allotjar les unitats antiavalots que ja s'han desplaçat a Catalunya o que ho faran en els propers dies. en total, 4 creuers han recalat a Barcelona i Tarragona com a suport al desplegament policial, previst de cara a impedir la celebració del referèndum independentista.

en concret, els agents es s'allotjaran a l'Rhapsody, un ferri propietat de la naviliera italiana Grandi Navi Veloci amb capacitat per a alb ergar a 2.450 passatgers i 716 vehicles. El vaixell ha atracat al voltant de les 9 hores al moll Lepant del port de Barcelona i romandrà fondejat fins al pròxim dia 3, segons ha confirmat L'Independent.