Quantcast

Li pregunten si coneix l'Alhambra i respon: "Sí, la cervesa, jo beure … tot"

Comença la cinquena temporada de Qui vols casar-se amb el meu fill? Cinc solters acudiran al programa de Cuatro per trobar la seva mitja taronja, acompanyats per, ni més ni menys, les seves mares, que en el primer programa de la temporada van robar el protagonisme als seus fills.

< p> " Mares del món, podeu tornar a somriure" , va anunciar Luján Argüelles, que torna a ser la mestra de cerimònies del programa.

Així són els concursants d'aquesta nova edició .

Pepe

Joaquima, mare de Pepe, va presentar al seu fill, de qui afirma que " té ànima de marquès, però pel moment és depenent d'una boutique ".

I va explicar com havien estat les seves relacions anteriors. " Crec que no s'ha enamorat, que no ha trobat a la persona que li ha fet goig ", va afirmar la progenitora després de reprendre al seu fill per dir-senyora.

" Vull algú que faci olor bé, vull dir que hi ha perfils de gamma mitjana baixa i no vull el clàssic olor AXE de metro o el de Deliplus. Perfum bo, que faci olor de França ", exigia Pepe, que va acabar bocabadat quan un pretendent va trucar a la seva mare «Guapi».

Jesús

El poeta musculós

"Aquest és meu fill Jesús. Darrere dels seus músculs, s'amaga una ànima sensible ". Així presentava María Jesús al seu musculós fill.

" El meu fill físicament aparenta ser com un lleó però després el cor … d'un xai ", va descriure Mari Cruz al seu fill , que també té la suficient sensibilitat com per escriure poemes.

Jesús és una Bèstia amb cor de Bambi que ha plorat massa vegades per amor … I per tot … #VuelveQQCCMH https://t.co/oMb1c9REYV pic.twitter.com/FOps0069AS

Qui vol ques … (@qqccmh) 20 setembre 2017

Per la seva banda, Mari Cruz, pintora surrealista és " massa moderna per a un poble ", té 18 chihuaguas i assegura " estar cansada de noies molt sexys ".

Jesús va començar fort i va descartar al seu priemra pretendie nta per ser 'stripper' No obstant això, va acabar fixant-se en els seus pits.

" Sóc un romàntic amb la ment bruta ".

Jaume

Maria: " Aquest és el meu fill Jaume. És model internacional i parla una mica de xinès ". Així va definir a Jaime seva mare. Per la seva banda Argüelles el va descriure com" un enamorat de si mateix ".

" A mi m'agrada la meva cara … em comparen moltíssim amb Robert Pattinson però jo em veig més guapo que ell ». Va afirmar el guaperes.

Maria, que va robar el protagonisme al seu fill, va comentar que el que més troba a faltar és no poder cuidar el seu fill. " Penses, si es refreda … jo li donaria una pastilla" , ha comentat. La primera pretendienta va intentar conquerir a Jaume amb un poema recitat en rus. Mare i fill es van quedar estupefactes. " No he entès ni papa " va assegurar Maria.

I va arribar el moment estel·lar de la nit. Li van preguntar si coneixia l'Alhambra i la pretendienta va respondre: " Sí, la cervesa, jo beure … tot ".

Fernando

" Aquest és el meu fill Fernando. és maco. No té nòvia perquè és chapadito a l'antiga " Així va presentar Silvia al seu plançó.

" En quatre paraules em defineixo com un paio alegre i un oncle amb valors "postil·lat Fernando, tot un" seductor "segons el seu Silvia.

David

"Us presento a David. Una joia …, el meu joia" Amb aquestes paraules va presentar Charo al seu petit.

Sembla que David, es fixa molt en la cartera . "Diners no em falta", repeteix constantment aquest concursant. Per la seva banda, Charo, és espiritual, alegre, i compromesa. " Ara estic pensant en ficar-me en una ONG, no us dic més », va comentar la progenitora a càmera.