Quantcast

Els motius de la renovació de Benzema tot i l'afició

El Reial Madrid continua amb la política de renovacions als jugadors que acaben contracte el proper any i és el torn ara de Karim Benzema. Els blancs van fer oficial la continuïtat de l'atacant gal, que ha estat objecte de crítica per part de l'afició a l'inici d'aquesta temporada per no haver vist porteria en els dos partits que va jugar abans de lesionar-se.

Però no tot han de ser crítiques per a un futbolista que ha donat el do de pit per un equip al qual ha ajudat aquests últims anys a guanyar títols sent decisiu en partits de gran transcendència. Aquestes són algunes raons de la seva continuïtat:

Florentino Pérez, el seu principal valedor : El president madridista és clau perquè Karim continuï en Chamartín. Va ser ell mateix qui el va fitxar i és la seva aposta personal perquè els seus gols ajudin al Reial Madrid a aconseguir els seus objectius. Va trigar tres o quatre anys a respondre a les exigències del club, però quan ho ha fet ha estat amb totes les garanties.

Zidane, el seu confident : Si hi ha algú al vestuari en el qual Zizou diposita tota la seva confiança per la seva proximitat i afecte és Karim Benzema. La continuïtat del tècnic és fonamental perquè Karim se senti recolzat al club madridista.

La seva última participació a la Champions, essencial: Molts critiquen Benzema per fallar i altres ho van fer la passada campanya per no marcar en partits transcendents com en quarts contra el Bayern, o en Lliga contra el Barcelona. No obstant això, obliden aquesta fantàstica jugada en l'últim derbi al Calderón que va servir per ficar al Reial Madrid a la final de Cardiff.

El millor aliat per a Cristiano Ronaldo : Karim té gran part de culpa de l'enorme quantitat de gols marcats per Ronaldo. A més de fer gols, ajuda a l'equip en tasques ofensives i col·labora perquè Cristiano engrosseixi les seves estadístiques.