Quantcast

Alt Urgell: Projecte per estendre la fibra a bona part de l'Alt Urgell

La Generalitat vol tenir enllestit a principis de l'any que ve el projecte per tal d'estendre la fibra òptica a bona part de l'Alt Urgell. Així ho ha explicat aquest dijous el secretari general de Telecomunicacions, Jordi Puigneró, que ha pres part del Consell d'Alcaldes celebrat a Coll de Nargó. L'executiu començarà a preparar ja el projecte i, un cop el tingui, valorarà què cal fer per fer arribar aquest servei a les principals poblacions de la comarca.

Tot i aquesta voluntat, Puigneró també ha deixat clar que l'Alt Urgell està força avançada respecte altres comarques, en relació a la implantació de la fibra òptica.

Sigui com sigui, des del Consell Comarcal han volgut agraïr la predisposició de la Generalitat a tirar endavant aquest servei, en una comarca amb poca població però amb molta extensió de territori per cobrir.

Parlen al vídeo: JORDI PUIGNERÓ, SECRETARI GENERAL TELECOMUNICACIONS