Quantcast

Alt Urgell: La gent gran de la Seu prepara la seva festa anual

La Regidoria de la Gent Gran de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ja ho té tot a punt per celebrar un any més la Festa de la Gent Gran que tindrà lloc del 2 al 8 d'octubre, sota el lema 'Gent gran, esperit jove'. El programa proposa més d'una una quinzena d'activitats adreçades a les persones grans que durant tota aquella setmana podran participar i gaudir d'activitats culturals, lúdiques i esportives.

Les activitats programades s'iniciaran el dilluns 2 d'octubre, a les onze del matí, amb una trobada de germanor dels usuaris de les residències Llar de Sant Josep i de la Fundació Sant Hospital per visitar el Museu Diocesà d'Urgell. També hi haurà un dinar de germanor i la conferència 'Grans vianants' a càrrec de Jesús Bellón (de la Policia Municipal) i César Isla (dels Mossos d'Esquadra).

Per dimarts 3 d'octubre s'ha programat un taller gratuït de música, Re-sons, que pretén fer un viatge a través de la música, conduït per Ramon Alsina, entre d'altres actes.

Com a novetat d'enguany i enllaçant amb el lema de la festa 'Gent gran, esperit jove', s'ha enregistrat un vídeo intergeneracional expressament per l'ocasió on hi intervenen persones grans i gent jove de la Seu d'Urgell.