Quantcast

Interior contracta dos ferris per als antiavalots i suspèn permisos de policies i guàrdies civils

Els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat segueixen amb el seu desplegament de cara a garantir que es compleix la llei respecte al referèndum del primer d'octubre suspès pel Tribunal Constitucional.

El Ministeri de l'Interior ha decidit suspendre els permisos dels policies i guàrdies civils que participen en l'actual desplegament de seguretat, mentre que ha contractat dos ferris per allotjar les unitats antiavalots que ja s'han desplaçat a Catalunya o que ho faran en els propers dies.

Segons informa el diari El Mundo, l'ordre té un àmbit temporal que comença aquest dimecres i que es prolongarà fins al 5 d'octubre.

En concret, els agents s'allotjaran en Rhapsody, un ferri propietat de la naviliera italiana Grandi Navi Veloci amb capacitat per albergar a 2.450 passatgers i 716 vehicles. El vaixell ha atracat al voltant de les 9 hores al moll Lepant del port de Barcelona i romandrà fondejat fins al pròxim dia 3.