Quantcast

Ana Boyer i Fernando Verdasco: el casament més esperada de l'any

Segons ha dit Fernando Verdasco, portava temps volent demanar i una de les matins en què la parella estiuejava a Eivissa va donar el pas. Encara estan estudiant opcions però el que sí que tenen clar és que serà una cerimònia íntima.

Ana i Fernando mantenen una bonica relació des del 2013, després de conèixer-se en unes vacances a Eivissa durant un concert d'Enrique Iglesias. Allà a l'illa eivissenca va ser on va saltar l'espurna entre la parella.

Les famílies de les dues parts tenen una molt bona relació i Isabel Preysler tindrà un paper important en les noces, sempre amb el record present de Miguel Boyer, el qual hagués estat el padrí del casament.

Sens dubte, l'enllaç entre aquestes dues importants cares del món cor serà uns dels esdeveniments més esperats de l'any que ve.