Quantcast

Ordino reclama 2.298 euros a 62 conductors per infraccions de circulació

El comú d'Ordino ha publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) el llistat de 62 persones a les quals es reclama un total de 2.298 euros per diverses vulneracions a les normes de circulació. Aquestes presumptes infraccions haurien estat comeses entre els mesos de maig i juliol i els imports reclamats als diferents conductors oscil·len entre els 15 i els 60,1 euros.

Els tipus d'infraccions per les quals es reclama els imports als conductors que consten en la llista publicada al BOPA van des d'estacionaments sobre la vorera, a la parada d'autobús o pas de vianants, dificultar la circulació o no haver posat el tiquet de la zona blava.

Els conductors tenen ara un termini de 15 dies, a comptar d'aquest dijous, per presentar davant del comú les al·legacions que creguin escaients i també es notifica que si abonen l'import abans de l'acabament d'aquest termini de 15 dies podran gaudir d'una reducció del 50% de l'import de la sanció. També es notifica que transcorregut el termini de 15 dies, es considerarà resolt l'expedient, notificades les sancions i l'import i, en cas que no s'aboni l'import en un termini de 13 dies, es procedirà per la via executiva. En aquest cas, recorden, la sanció s'incrementa en un 20%.