Quantcast

Torna la Festa del Cinema: coneix tots els detalls

La Festa del Cinema se celebrarà els propers dies 16, 17 i 18 d'octubre. En la seva tretzena edició, els aficionats al setè art podran gaudir de les estrenes a un preu de 2,90 euros, sempre i quan s'hagin subscrit prèviament a la promoció, a través del web www.fiestadelcine.com.

A partir d'aquí, les entrades es podran comprar a taquilla, caixers de venda d'entrades i internet. Cal assenyalar, però, que els menors de 14 anys i els majors de 60 anys no hauran de acreditar-se.

Un cop més, els responsables aquesta Festa del Cinema que no són altres que la Confederació de productors audiovisuals espanyols, la Federació de Cinemes; la de Distribuïdors Cinematogràfics i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals intentaran omplir les sales i despertar l'ànim per veure les cintes en pantalla gran.

Pel costat econòmic esperen poder superar els 2,6 milions d'espectadors que van aconseguir captar a la Festa del cinema d'octubre de 2016, una xifra que queda força allunyada del milió i mig assolit el passat mes de maig.