Quantcast

Guerra d'Audiències: MASTERCHEF vs Gran Gran Hermano 'Revolution'

Com si d'Canelo vs Golovkin es tractés, la passada nit es van enfrontar MASTERCHEF Celebrity contra la Gran Gran Hermano 'Revolution' en una vetllada aferrissada pel share.

El programa de Mediaset va resultar perdedor als punts .

Gran Germà ha notat una notable pèrdua d'espectadors respecte a altres edicions. El reality de la casa de Guadalix va aconseguir concentrar un 16,2% de quota de pantalla, gairebé 2.000.000 d'espectadors, lluny del 23,9% aconseguit gala anterior.

Pel que fa al programa de Televisió Espanyola , encara que va sortir victoriós de l'enfrontament, també va cedir espectadors. Els aspirants a cuiners van aconseguir un 18.9% de quota, 2.534.000 espectadors, enfront del 21% i 3.270.000 espectadors, que van aconseguir en la seva passada edició.