Quantcast

Independentistes es pugen al capó d'un cotxe de la Guàrdia Civil

Els registres que ha practicat la Guàrdia Civil a diversos edificis de la Generalitat, i en els quals s'han produït almenys 12 detencions d'alts càrrecs (entre ells la del número dos d'Oriol Junqueras, Josep Maria Jové), han provocat que desenes d'independentistes s'hagin concentrat.

Una de les protestes més nombroses s'ha dut a terme davant la seu de la conselleria d'Economia, on s'ha vist, al diputat d'ERC al Congrés, Joan Tardà, el líder de Podem, Albano Dante Fachin, els diputats de Junts Pel Sí Lluís Llach, Antoni Castellà, i Assumpció Laïlla, i la secretària primera del Parlament, Anna Simó, acompanyats dels presidents de l'ANC, Jordi Sánchez, i d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

Els manifestants no han dubtat a pujar al capó d'un cotxe de la Guàrdia Civil i cobrir el vehicle amb pancartes a favor del dret a decidir. Nombrosos independentistes s'han felicitat del que ha passat en les xarxes socials.